Avantaje

LOCAȚIA

Centrul international de business “Le Roi”.

Locația

Centrul internațional de business “Le Roi” se află pe str. Sfatul Tarii 29, în cel mai prestigios raion al Chișinăului. Strada principală – Bulevardul Ștefan cel Mare – este la distanța de doua cartiere, iar pâna la parcul central cu același nume este și mai aproape – două minute de mers.

Vecinatatea sediului nostru de oficii insuflă respect: în imediata apropiere de complexul de oficii “Le Roi” se află Ministerul Afacerilor Externe si Ministerul Justiției al Republicii Moldova, Reprezentanta ONU si secția moldovenească a UNICEF. În apropiere sunt situate Ambasadele Germaniei, Bulgariei, Marii Britanii, SUA, Reprezentantele CE, BERD si SOHNUT, precum și hotelele Jolly Alon, Codru si Dacia, complexul locativ de elita Crown Plaza, oficiul PriceWaterhouseCoopers, cârmuirea VictoriaBank, precum și birourile altor companii solide. În raza de 300 de metri se află Administratia Prezidențială, Parlamentul, Casa Guvernului.

Clădirea “Le Roi” este bine vizibilă prin intermediul Google Maps în Internet, în zona verde intre str. București și str. 31 August 1989, care intersectează str. Sfatul Țării. În harta de mai jos complexul nostru are numarul 29.

CENTRUL DE AFACERI «Le Roi» SE AFLĂ PE ADRESA: OR. CHIŞINĂU, STR. SFATUL ŢĂRII 29.

TEL.: + 373 22 839-881
FAX: + 373 22 839-882
MOB.: + 373 68 639-888
E-mail: leroi@leroi.md

 

AMPLASAREA CENTRULUI DE AFACERI «Le Roi»